El divendres 5 de juliol les noies de Violeta juntament amb les de molts altres col·lectius del nostre poble ens manifestarem a la plaça de l’Ermita per mostrar el nostre rebuig a la contrareforma de la llei Gallardón d’impedir la llibertat de les dones i el seu dret a decidir. Aquesta manifestació es convocava a través d’infinitud d’agrupacions de dones feministes baix el lema #Vdavortament.

dianaATTACKprova

Les Violeta considerem que una llei d’aquestes característiques no impedirà que les dones deixem d’avortar si aquesta és la nostra decisió i només augmentaran els casos d’avortaments clandestins tant de risc si es fan aquí, com el pelegrinatge a països on la pràctica és legal però sempre afectant a la dona. En definitiva és una llei on l’estat ens desatén i ens deixa orfes.

Així doncs Les Violeta sortirem vestides per viatjar a Londres, per recordar el viatge secret que feien les nostres mares i iaies darrere ulleres grans i barrets per no ser reconegudes i jutjades, com feia la societat en aquell moment i que aquesta llei aconseguiria.

IMG-20140705-WA0005

La manifestació la considerem un èxit. Moltes agrupacions polítiques i moviments socials participaren de manera unitària i també gent anònima que recordava haver sortit en la seva joventut pel mateix motiu.

web3 web2

Des d’aquí volem agrair l’assistència de totes aquestes dones i homes que ens donaren suport al nostre poble. Ens sentirem acollides i conscients que no és només la lluita d’unes poques.

web

En el següent enllaç trobareu més instantànees de la jornada: #vdavortament #vdevagina

Manifestació #Vdevagina #Vdavortament
Etiquetado en: