El passat mes de desembre l’Escola de Formació Professional Bemen3 de Barcelona ens va convidar a participar en la primera fase del projecte que l’alumnat de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social està duent a terme per treballar la violència de gènere, i nosaltres vàrem assistir molt gustosament, representades, en torns diferents, per Mª Carmen i Àngels.

Ens expliquen que van passar una tarda molt agradable, que van ser rebudes amb moltíssima atenció i cura, i que el que tènia que ser una entrevista va acabar sent una distesa conversa, en la qual es va parlar de moltes coses, coses dures, coses tristes, coses importants, però també es va parlar, d’esperança, de fortalesa, d’alegria, de vida. Ara, els nois i les noies han de realitzar la segona part del projecte: una teatralització de l’après aquella tarda. No dubtem que estan realitzant un fantàstic treball de la mà de la Carme, la seva professora, que esta orquestrant tot això amb molt d’afecte i encert.

La Mª Carme i l’Àngels volen agrair el tracte dispensat per tothom, i estan molt contentes per que les seves paraules van ser molt ben enteses per part del jovent …i això en aquesta, la nostra lluita contra la violència masclista es fonamental

Colaborem amb els futurs professionals d’integració laboral, Bemen 3.
Etiquetado en: